Wie is tekstschrijver Cees Picauly

Een handjevol (zeg maar gerust: briljante) sinterklaasgedichten. Veel meer kon ik niet laten zien toen ik het reclamevak in wilde. Eén bureau gaf me een opdracht. Een onmogelijke dachten ze, gewoon om van me af te zijn. Het werd m’n eerste succesvolle klus en daarna ben ik 30 jaar door blijven schrijven. Ook na al die jaren verveelt het nog steeds geen moment. Telkens weer kennismaken met nieuwe mensen en nieuwe bedrijven blijft boeiend. Je moet je blijven ontwikkelen en het is iedere keer weer een spannend moment als je hebt opgeleverd: “Is de klant blij?”.

 

Waar maak ik jou blij mee?

Beter communiceren, beter profileren, beter verkopen. Dat is waar bedrijven en organisaties mij als commercieel tekstschrijver voor inschakelen. Ik doe dat door het ontwikkelen van ideeën en teksten voor bijvoorbeeld websites, brochures, verkoopbrieven en mailings, advertenties, nieuwsbrieven, relatiebeheer of interne communicatie.

Een tekstschrijver denkt zoals jouw klant denkt

Mijn opdrachtgevers weten natuurlijk veel meer van hun product en hun markt dan ik. Juist daardoor vinden ze het soms lastig om als klant naar zichzelf te kijken en te denken: nou èn? Daar help ik ze dus bij. “Nou èn?” zeggen is zelfs één van mijn sterkste eigenschappen! Alleen door kritisch door te vragen veranderen producteigenschappen in klantvoordelen. In een helder antwoord op de enige vraag die ook jouw klant bezig houdt: „What’s In It For Me?”

 

Bel 06 21 24 30 31 of mail ceespicauly@gmail.com

 

Anderen over Cees:

Maurits Dijkgraaf, partner PAQT.com

"Geef Cees functionele informatie en je krijgt er commercieel sterke teksten voor terug. Cees kan stevig doorvragen maar je hebt altijd het gevoel dat hij een partner is. Daarom werken we nu al bijna 10 jaar samen."

marina-betting-100

Marina Betting MBA, directeur Inkoop & Marketing Edelman

"Cees is an excellent copywriter and great person. He can write about any topic. The result is exceptionally well and done within the time frame asked, or quicker. I have been working with Cees 30 years and will continue to do so."

rene-lensen-100

René Lensen, Eetwinkel Boerenjongens

"Als franchisemanager bij Blokker heb ik Cees leren kennen als een uitstekende tekstschrijver en iemand die kritisch mee blijft denken. Zo iemand kun je er prima bij hebben wanneer je als ondernemer voor een nieuwe uitdaging staat. Ook om gewoon eens tegenaan te praten.."

wim-koch-100

Wim Koch, directeur eigenaar Creative Food Catering

"Cees is veelzijdig, begrijpt snel wat je bedoelt en levert een prima concept met verrassende teksten. Deadlines worden gehaald. Over de factuur hoeven we nooit te zeuren. Daarbij is het een aardige kerel wat brainstormen tot een gezellige doch productieve sessie maakt."

Lucia Poorten
Top Catering Amsterdam

"Cees levert als tekstschrijver een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de merken Boerenjongens Eetwinkel en Top Catering. Dat hij, net als wij, gek is op lekker eten en mooie, eerlijke producten helpt natuurlijk ook. Hij is alert, denkt mee en pakt dingen snel op."

Petra Deen owner 2empower + Resultaat Atelier

"Een heel goede tekstschrijver en een fijn mens om mee te werken. Voor 2empower hielp hij de boodschap helder te krijgen. Cees vraagt kritisch door, haalt de essentie eruit en vertaalt dat naar een site die bij mij past en mijn verhaal vertelt - op een voor mijn klanten relevante manier." 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren