Wat een tekstschrijver voor je doet

Een gat in de markt vinden is niet voor iedereen weggelegd. En weinig producten of diensten verkopen zich 'vanzelf'. Dus als jij klanten voor je wil winnen, kun je maar beter met een goed verhaal komen. Er zijn immers meer kapers op de kust. Je concurrent is ook vreselijk goed in z’n vak. Stelt de klant ook centraal. En zet ook iedere dag weer vol passie net even dat stapje extra.

Voorkom clichés

Als tekstschrijver wil ik je dit soort clichés besparen. Je valt je echt geen buil aan zulke gemeenplaatsen hoor, maar de klant heeft er geen boodschap aan (en het is voor mij tamelijk saai om te schrijven).

Het is belangrijk om in toon en inhoud zo oorspronkelijk mogelijk je eigen verhaal te vertellen. Duidelijk, direct en specifiek. En altijd afgestemd op de voordelen, problemen en belevingswereld van de klant.

Nieuwe en bewerkte teksten

Samen met jou ontwikkel ik teksten die aankomen. Die gelezen worden, overtuigen en mensen in beweging brengen. Soms gaat het om nieuwe teksten. Soms reanimeer ik bestaande teksten en geef ze een fantastisch nieuw leven! Waar die ideeën en teksten voor gebruikt worden is heel verschillend: websites, blogs, brochures, advertenties, verkoopbrieven of direct mail, nieuwsbrieven, buitenreclame, beurspresentaties en relatiebeheer. Een goede tekstschrijver weet er wel raad mee, dus kom maar op!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van teksten 'aan het werk'.

gallery-topcatering

Lekkere teksten

Een beetje koken met een glaasje erbij – mijn idee van ontspannen. Als je dan ook tijdens je werk als tekstschrijver met lekker eten te maken krijgt, is dat natuurlijk dubbel genieten!

Lekkere teksten

RR-gallery-boekje

Boekje open

Als tekstschrijver ben ik voornamelijk bezig met ‘korteafstandsteksten’. Toch komt er eens in de zoveel tijd de kans voorbij om eens mee te werken aan een boek(je).

Boekje open

ict-intro

ICT

Sinds ik tekstschrijver ben, heb ik klanten in de ICT-sector. Klik op de link voor meer informatie over de IT-bedrijven waar ik de afgelopen jaren voor werkte.

ICT

Bewaren