Wat een tekstschrijver voor je doet

Een gat in de markt vinden is niet voor iedereen weggelegd. En weinig producten of diensten 'verkopen zichzelf'. Dus als jij klanten voor je wil winnen, kun je maar beter met een goed verhaal komen. Er zijn immers meer kapers op de kust. Je concurrent is óók vreselijk goed in z’n vak. Stelt de klant óók centraal. En zet óók, iedere dag weer, boordevol passie nèt even dat stapje extra.

Voorkom clichés

Als tekstschrijver wil ik je dit soort clichés besparen. Je valt je echt geen buil aan zulke gemeenplaatsen hoor, maar de klant zal er niet door overtuigd raken. Bovendien is het voor mij tamelijk saai om te schrijven.

Het is belangrijk om in toon en inhoud zo oorspronkelijk mogelijk je eigen verhaal te vertellen. Duidelijk, direct en specifiek. En altijd afgestemd op de voordelen, problemen en belevingswereld van de klant.

Nieuwe en bewerkte teksten

Samen met jou ontwikkel ik teksten die aankomen. Die gelezen worden. Die overtuigen en mensen in beweging brengen. Soms gaat het om nieuwe teksten. Soms reanimeer ik bestaande teksten en geef ze een fantastisch tweede leven! Waar die ideeën en teksten voor gebruikt worden is heel verschillend: websites, blogs, brochures, advertenties, verkoopbrieven of direct mail, nieuwsbrieven, buitenreclame, beurspresentaties en relatiebeheer. Een goede tekstschrijver weet er wel raad mee, dus kom maar op. Bel vandaag nog 06 21 24 30 31 of mail naar ceespicauly@gmail.com

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van teksten 'aan het werk'.

gallery-topcatering

Lekkere teksten

Een beetje koken met een glaasje erbij – mijn idee van ontspannen. Als je dan ook tijdens je werk als tekstschrijver met lekker eten te maken krijgt, is dat natuurlijk dubbel genieten!

Lekkere teksten

RR-gallery-boekje

Boekje open

Als tekstschrijver ben ik voornamelijk bezig met ‘korteafstandsteksten’. Toch komt er eens in de zoveel tijd de kans voorbij om eens mee te werken aan een boek(je).

Boekje open

ict-intro

ICT

Sinds ik tekstschrijver ben, heb ik klanten in de ICT-sector. Klik op de link voor meer informatie over de IT-bedrijven waar ik de afgelopen jaren voor werkte.

ICT

Bewaren