Over dit project

Kinderen bij de tandarts

Bij tandartsenpraktijk Mondzorg Langeraar hebben ze veel aandacht voor kinderen en begrip voor angstige patiënten. De praktijk kenmerkt zich door een prettige, ongedwongen en vertrouwde sfeer. Hun motto “We zien u graag met een glimlach vertrekken” maken ze volgens mij meer dan waar. Uitstekende professionals, aardige mensen, fijne klus.

 

Voor Instituut OVP maakte ik samen met Bureau Soestdijk een nieuwe website. Het instituut verzorgt opleidingen op het gebied van pastorale zorg en geestelijke verzorging vanuit vrijzinnig perspectief. De oude site bevatte bijzonder veel, uiterst degelijke content. We hebben dan ook vooral gesleuteld aan de leesbaarheid, navigatie en functionaliteit. Ook vonden we dat zo’n hoogwaardige opleiding met zeer gemotiveerde en bevlogen docenten en studenten wel wat meer uitstraling verdiende.

 

’t Boompje helpt kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs met leren en organiseren. De begeleiding is 1 op 1 en vindt meestal plaats bij de leerling thuis. Juf Jolanda begon dit mooie bedrijf in 2006 in haar eentje maar heeft inmiddels een team van ervaren leerkrachten, pedagogen en psychologen.

 

Tijdens de eerste Week van de Pijn, eind september 2016, wordt chronische pijn bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Op het programma staan twee grote congressen, diverse evenementen in het land, een documentaire en zelfs een spannende thriller met pijn in de hoofdrol. Ik ben blij dat ik als tekstschrijver een steentje kan bijdragen aan dit bijzondere initiatief.

 

OTC Gooi en Vechtstreek is een grote praktijk voor fysiotherapie met 5 vestigingen in Bussum, Hilversum en Huizen. De afgelopen jaren ontwikkelde ik samen met Bureau Soestdijk een nieuwe website, brochure, patiëntenfolders, posters en de nieuwsbrief. De teksten van de website werden destijds meteen gekopieerd door twee concurrerende praktijken uit de nabije omgeving. Een groot compliment voor de tekstschrijver uiteraard!

 

Voor farmaceut Novartis schreef ik in samenwerking met Studio•Rats de teksten voor de voice-over van een interne video waarin collega’s van andere afdelingen een kijkje kregen in de wereld van de afdeling Novartis Medical. Een behoorlijk complexe maar ook fascinerende wereld. Leerzame klus!

 

Wil je weten hoe ik jouw onderneming kan helpen met overtuigende teksten?
Bel 06 21 24 30 31 of mail ceespicauly@gmail.com

Website OVP

Advertentie 't BoompjeWebsite Week van de PijnWebsite OTCOTC brochure

Novartis bedrijfsfilm