Over dit project

Teksten voor kerstpakkettenIn mijn vrije tijd duik ik het liefst de keuken in. Een beetje koken met een glaasje erbij – mijn idee van ontspannen. Als je dan ook tijdens je werk als tekstschrijver met lekker eten te maken krijgt, is dat natuurlijk dubbel genieten!

 

De kerstboom was nauwelijks de deur uit of ik kreeg van de Bickery Group de opdracht om zeven nieuwe conceptlijnen kerstpakketten van een leuke tekst wilde voorzien. Met de kerstalbums van Dean Martin, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald op de achtergrond was ik zó weer in de stemming. Sommige teksten schrijf je neuriënd…

 

Voor Eetwinkel Boerenjongens en zusterbedrijf  Top Catering schrijf ik alle teksten voor hun website, blog, facebook, e-nieuwsbrief, social media, advertenties en meer.

 

Lekker Pompoen! is een project van Kwekerij Familie Olsthoorn. Ik schreef de teksten voor de nieuwe website rechtstreeksvanhetland.nl en verzorgde het voorwoord en de eindredactie van een bijzonder kookboekje.

 

Heerlijk ontspannen en lekker eten aan zee? Strandtent Solbeach zorgt voor een ongedwongen sfeer, versbereide gerechten en misschien wel de aardigste bediening van de hele Hollandse kust. Ik zorgde voor de nieuwe webteksten.

 

Wil jij ook smaakmakende teksten?
Bel 06 21 24 30 31 of mail ceespicauly@gmail.com

 

eetwinkel boerenjongens web

top catering web

rechtstreeks van het land web

solbeach web

henri advertentie

tiny tokyo sushi blog

vergeer kaas

vergeer kaas folders