Over dit project

Boekje met succesvolle duo's

 

Als tekstschrijver ben ik voornamelijk bezig met ‘korteafstandsteksten’. Toch komt er eens in de zoveel tijd de kans voorbij om eens mee te werken aan boek(je).

 

10 jaar partner in de complexe zorg.

Careflex is de meest gevraagde externe partner binnen de gehandicaptenzorg, gezondheidszorg en jeugdzorg in ons land. Voor het 10-jarig bestaan maakte Studio Keukentafel een royaal (30×30 cm) jubileumboek. Als tekstschrijver mocht ik in gesprek met directie, managers, opleiders, begeleiders én opdrachtgevers.

 

Lekkere recepten met pompoen

“Lekker! Pompoen” is een actie die ik samen met Koch Vormgeving ontwikkelde voor kwekerij Fam. Olsthoorn. Naast een nieuwe website werd een kist gemengde pompoenen op de markt gebracht met daarbij een boekje met bijzondere recepten. Als tekstschrijver mocht ik het voorwoord, de inleiding en de tekstredactie verzorgen. Smaakmakende klus!

 

75 jaar geschiedenis

Ter ere van het 75-jarig jubileum van wegmarkeringsbedrijf Reflectielijnen Van Velsen, maakte ik samen met Marco Hamoen Fotografie een boekje waarin we de lezer meenemen door de periode 1935-2010. Opmerkelijke  momenten in de geschiedenis zijn verweven met belangrijke gebeurtenissen voor het bedrijf. Leuk om te geven, leuk om te krijgen en zeker ook leuk om te schrijven.

 

Succesvolle duo’s

Hoe maak je een leuk verhaal van twee accountants die fuseren? Als cadeautje voor relaties maakte ik samen met Switch Reclamebureau een boekje met verhalen over de succesvolle duo’s Rolls en Royce, Harley & Davidson, Black & Decker, Moët & Chandon, Ben & Jerry, Villeroy & Boch, Bang & Olufsen, Bausch & Lomb, Dolce & Gabbana, Johnson & Johnson en uiteraard: accountants Boymans & Storm.

 

Omdat je schip het verdient

Van een schip in topconditie heeft u meer en langer plezier. Goed onderhoud verlengt de levensduur, voorkomt onnodige kosten en is ook nog eens bevorderlijk voor vaareigenschappen. Voor Boero Yachtcoatings maakte ik samen met Bureau Soestdijk een praktische onderhoudsgids voor jachten van hout, polyester, staal en aluminium.

 

100 jaar begraven aan de Haarlemmerweg

Na 120 jaar worden er geen uitvaartdiensten meer gehouden op begraafplaats Vredenhof in Amsterdam. De aula is door uitvaartverzorger PC Hooft verkocht en veel Jordanese nabestaanden zijn daar woedend over. Dat Vredenhof een bijzondere plek is weet ik, want ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan, tekende ik een aantal memorabele verhalen op uit de mond van ex-directeur Henk Kooiker.

 

 

Heb jij ook een verhaal te vertellen? Ik help je om de juiste woorden te vinden.
Bel 06 21 24 30 31 of mail ceespicauly@gmail.com

Careflex brochure

Lekker Pompen receptenboekje

Van Velsen 75 jaar boekje Jubileumboekje 75 jaar Van Velsen Boekje met succesvolle duo's Boekje met succesvolle duo's

Boero onderhoudsgids voor schepen!00 jaar begraafplaats Vredenhof