23 apr 2019 Er is genoeg – over verborgen armoede

Schaamte houdt mensen weg van voedselbanken, buurtrestaurants met gratis maaltijden en andere diensten om de armoede te verzachten. En dat zorgt voor stress, sociaal isolement en verminderde gezondheid. Met ER IS GENOEG willen Happy Motion en Voedselbanken Nederland de verborgen armoede te lijf gaan. Het doel: 10% meer mensen bereiken met voedselhulp. 
Lees meer
Wat betekent ammehoela?

25 mei 2018 Ammehoela

“Aan me hoela!”, antwoordde ik toen Louise me vanmorgen vroeg (niet al te vroeg) of ik niet eens moest opstaan om te gaan werken. Waar mijn hoela zit, wilde ze weten en ik moest het antwoord schuldig blijven. Net boven de hurken, achter de lurven? Het juiste antwoord is: de bips en dat zit zo.
Lees meer
webteksten B&O

11 jan 2018 Website B&O Eindhoven

Denemarken, 1925. Twee jonge ingenieurs beginnen  hun eigen bedrijf in radio's, versterkers en transformatoren. Nu, een kleine eeuw later, is B&O nog steeds een begrip dankzij innovatieve techniek en fantastisch design. Kom eens langs in het B&O Center Eindhoven of ga naar de website waarvoor ik de teksten schreef.
Lees meer
Twitter als zoekmachine

14 dec 2017 Twitter als zoekmachine

Misschien wil m’n zusje ‘m, maar anders staat hij op me te wachten in de boekenkast van mijn moeder: de Grote Winkler Prins Encyclopedie. 20 kloeke delen plus supplement. Duizenden guldens gekost! Waarde op Marktplaats anno 2018: minder dan 20 euro…
Lees meer
Website Cloud IT Academy

20 nov 2017 Webteksten voor Cloud IT Academy

Voordat ik deze klus als tekstschrijver aannam wist ik het niet, maar meer dan 20% van alle e-commerce in Europa wordt gefaciliteerd door de Nederlandse onlinesector! De markt groeit snel en de cloud & hosting providers zitten te springen om goed opgeleide mensen. Cloud IT Academy gaat de huidige kloof tussen bedrijfsleven en onderwijs dichten.
Lees meer