jubilieumboek careflex

Careflex jubileumboek

De Careflex Zorgroep wil daadwerkelijk iets toevoegen aan de zorg in ons land. En dan vooral daar waar de grootste uitdagingen liggen: gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg.

Wanneer instellingen en organisaties er even niet meer uitkomen met hun cliënten, neemt een kernteam van Careflex de zorg en de verantwoordelijkheid tijdelijk over. Na ruim 10 jaar blijkt dat een succes, Careflex is de meest gevraagde externe partner binnen de complexe zorg in ons land. Zo’n 300 begeleiders gaan dagelijks aan de slag bij ruim 100 instellingen door het hele land.

Studio Keukentafel heeft een jubileumboek gerealiseerd voor het eigen team maar ook voor opdrachtgevers, partners en andere stakeholders van Careflex. Een fraai en royaal boekwerk (30×30 cm) over wie je bent, waar je voor staat en wat je inspireert is natuurlijk een prachtig visitekaartje.

Als tekstschrijver mocht ik in gesprek met de directie, managers, opleiders, begeleiders en opdrachtgevers van Careflex. Een mooie en inspirerende klus.

 

 

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.