Website Efficiency Partners

Website Efficiency Partners

Meer bereiken – met minder moeite en meer plezier. Wie wil dat nou niet? Bij Efficiency Partners weten ze precies hoe je dat voor elkaar krijgt. Je leest er alles over op de nieuwe website waarvan ik de teksten mocht redigeren.

Het kan heel efficiënt zijn om zelf alvast ruwweg te formuleren wat je op je website wilt vertellen, om er vervolgens door een goede tekstschrijver een overtuigend verhaal van te laten maken. En dat is dus precies waar Michel Blairon, de nieuwe partner bij dit bedrijf voor koos. Mijn belangrijkste bijdrage was de tekst compacter maken en meer op de klant/lezer gericht.

Door me toegang te geven tot het WordPress CMS hoefden we niet eerst over en weer te mailen en ook dat scheelde veel tijd. Bovendien kon ik meteen zien hoe de tekst in beeld kwam waardoor je nog beter kunt sleutelen aan de aantrekkelijkheid en leesbaarheid van de webteksten. De nieuwsbrief nieuwe stijl hebben we toen ook meteen opgepakt. De samenwerking was kortom efficiënt, effectief en heel plezierig!

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.