Zorgeloos digitaal procederen

Vanaf 1 september 2017 is digitaal procederen verplicht bij de rechtbanken Gelderland en Midden-Nederland. Een belangrijke innovatie maar het webportaal mijnrechtspraak.nl is allesbehalve ideaal voor advocatenkantoren. Armarium biedt een oplossing.

Het webportaal mijnrechtspraak.nl is vooral bedoeld om te communiceren en biedt zeker geen optimale werkomgeving. Uploaden van bestanden gebeurt handmatig en kan zomaar uitvallen. Het is niet mogelijk om (samen) aan een concept te werken. En notificaties worden naar slechts één mailadres gestuurd.

Met de online oplossing Armarium krijgt de advocaat heel eenvoudig grip op alle zaken en alle  termijnen. Collega’s, secretaresses en ondersteuners werken probleemloos samen aan concepten. En via PC, tablet of smartphone heeft men, overal en op ieder moment, veilig toegang tot alle dossiers.

Sterk verhaal dus – dat nog wel even goed verteld moest worden. Als tekstschrijver heb ik daaraan mee mogen werken met onder andere webteksten, een direct mail en verschillende advertenties (online en print).

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.