08 apr Boekingsplatform alaminuut.com

Een vakantiehuisje, B&B, hotel of camping aan de man brengen? Het internet biedt je mogelijkheden genoeg. En toch weet het boekingsplatform alaminuut.com daar nog iets aan toe te voegen: de kracht van social media en video.

In Nederland zitten 7,5 miljoen mensen op YouTube, op Facebook zelfs 10 miljoen. En al die gebruikers hebben een steeds grotere voorkeur voor video. Alaminuut.com biedt je niet alleen een pagina op de site maar ook ruimte voor videocontent over je accommodatie en de omgeving. En wekelijkse promotie op YouTube, Facebook, Instagram en Twitter.

Om aanbieders te werven vroeg alaminuut.com me via verkoopbrieven.nl om een goed mailing voor ze te schrijven. De eersten staan inmiddels online en je ziet inderdaad dat een video of vlog veel toevoegt. Goed initiatief dus – veel succes!

Tags:
Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Geef een reactie