Slechte slogan of niet

Zit je haircut?

De winnaar van de Verkiezing  Slechtste Slogan 2016 is “Zit je haircut” van hairsalon en barber Local Heroes uit Utrecht. Alleen… die slogan ken ik toch al veel langer? Hoe zit dat?

Toen ik jaren geleden nog kantoor hield in Mijdrecht kwam ik regelmatig stickers tegen met “zitjehaircut.nl” op verkeersborden, lantaarnpalen en verkeerslichten tussen Hilversum en Vinkeveen. Ik vond ‘m eerlijk gezegd opvallend, leuk en… heb destijds zelfs de website bezocht. Conversie dus – prima slogan van Hairstylist Ron uit Loenen aan de Vecht!

Of ze bij Local Heroes de slogan hebben gestolen weet ik niet – maar ze hebben er toch maar mooi de landelijke pers mee gehaald.  Wel jammer dat organisator van de verkiezing slechteslogans.nl (bekijk die site!) niet even gegoogeld heeft. Ze hadden dan heel snel de website van Ron gevonden met daarop een filmpje met het weergaloze lied Zit Je Hair Cut van niemand minder dan Jack de Knipper. Ook al weer zo lollig bedacht.

Lees meer over slogans, pay-offs en taglines.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.