Kinderen bij de tandarts

Website Mondzorg Langeraar

Kiezenklei. Smurfensnot. Discolampen. De jongste patiënten van Mondzorg Langeraar weten precies hoe alles in deze praktijk heet. Ze voelen zich er op hun gemak en sommigen vinden een bezoek aan de tandarts zelfs een feestje. Dat vond ik ook toen ik er binnenstapte om te praten over de teksten voor de nieuwe website.

Dat er in deze moderne praktijk professionele zorg wordt verleend mag je natuurlijk als vanzelfsprekend beschouwen. Het is de prettige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke aandacht waarmee dit jonge en enthousiaste team zich onderscheidt. Vormgeving, fotografie en webteksten onderstrepen dat. (bureau: Koch Vormgeving)

Mondzorg Langeraar web

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.