Koudgeperste rawjuice

Slowjuice jij al?

Even eerlijk: kom jij toe aan 250 gram groente en 2 stuks fruit per dag? Gelukkig is er een alternatief: cooljuice.nl. Eén flesje ‘slowjuice’ bevat net zoveel voedingsstoffen als een kilo groente en fruit. Een kilo! Na het maken van een verkoopbrief mocht ik ook de nieuwe webteksten voor ze schrijven.

Slowjuice is een speciale manier van (koud) persen: langzaam dus. Eigenlijk meer een soort kneuzen. Heel iets anders dan een sapcentrifuge. Een sapcentrifuge draait met tot wel 20.000 toeren per minuut juist heel snel. Er komt dan zuurstof in het sap en dat gaat oxideren. Daardoor gaan veel waardevolle voedingsstoffen direct al verloren. Weet je dat ook weer als je een vers sapje in een winkel of de horeca bestelt.

Naast zeven soorten slowjuice met namen als BeetUp, CrazyMelon en MintyBroccoli, heeft Cooljuice ook powerboost shots van bijvoorbeeld gember, rode biet en tarwegras. Allemaal puur natuur, vers bereid van biologische ingrediënten en natuurlijk zonder conserveringsmiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Cooljuice kun je online bestellen, wordt in een koelverpakking verzonden en is in de vriezer 6 maanden houdbaar. Een mooie aanvulling dus als je opziet tegen dat enorme bord vol groente. En voor wie het aandurft en wil: je kunt ook detoxen met Cooljuice. Maar dat is aan mij niet echt besteed…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.