Weg met die typemachine!

Ze lieten er geen twijfel over bestaan, de mannen van Way2Web die deze website monteerden: “die typemachine kan echt niet, heb je daar ooit wel eens op gewerkt?”. “Nou eh, eigenlijk wel ja”, antwoordde ik nog, enigszins bedremmeld.  Maar het was al te laat. Géén afbeeldingen van typemachines meer op de nieuwe website van Cees Picauly…

Ik was me van geen kwaad bewust. Ook al gebruik ik ‘m natuurlijk niet meer, voor mij is de typemachine een symbool van ambachtelijk schrijverschap. Op mijn eerste site in 2005 was-ie er al bij. En ook op de tweede in 2008. Maar nu, acht jaar later, kon de mooie Kolibri schrijfmachine in huisstijl-rood, bijgezet worden in het oudheidkundig museum.

Jammer hoor. Al wordt dat ruimschoots goedgemaakt door de tevredenheid met mijn nieuwe site. Deze keer in WordPress en responsive uiteraard. Met een nieuwe tagline (laat tekst voor je werken). En met een andere groepering van werk in de Gallery. Ik ben er blij mee – maar wat vind jij?

Lekker ouderwets. Een typemachine.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cees Picauly
cees@cpcc.nl
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.